om mig

Mitt namn är Jonas Karlsson och jag har ett stort intresse för arkitekturvisualisering. Detta intresse har lett mig till att numera studera 3D-visualiering på YRGO i Göteborg vilket är en av Sveriges ledande skolor inom branschen. Jag är detaljorienterad, envis och sätter höga krav på mig själv. Ständigt försöker jag utmana mig själv för att lära mig nya saker och utvecklas. Till exempel har vi det här skolprojektet där jag valde att lära mig mer om materialsättning. Jag gick in för at skapa material som var slitna med flera olika lager, vilket gav mig mycket nyttiga kunskaper.

Tidigare har jag studerat grafisk design och webbutveckling i Jönköping. Jag läste också två utbytesterminer i Singapore respektive Australien där jag redan då valde att fokusera på olika ämnen inom 3D. Under studierna har jag även fått göra magasin, grafiska manualer,redigera film och en iPhone-app.

Min fritid spenderas mycket med 3ds Max men jag gillar också styrketräning, fotografering, musik och att resa. Ett drömresmål är Alaska där jag vill vandra, fota och åka snowboard. Nu vill jag ta steget in i branschen för 3d-visualiserad arkitektur. Detta för att få tillämpa mina kunskaper och skapa en stimulerande karriär.